B1 ve ÜZERİ SEVİYELER İÇİN TÜRKÇE KONUŞMA SINIFLARIMIZ BAŞLIYOR!
26 Mayıs 2023

Türkçeyi akıcı bir şekilde konuşmak isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Orta-ileri düzeyde olan ve konuşma becerisini daha da ilerletmek isteyen herkes konuşma derslerimize katılabilir. Dersler online olarak yapılacağından istediğiniz yerden derse girebilirsiniz. Haftada 3 gün birer saat yapılacak dersler toplamda 4 hafta devam edecektir. Konuşma sınıflarında öğrenci sayısı 5'i geçmeyecektir ve öğrencilere ders sonrası kişisel geri bildirim notları gönderilecektir.

Ders İçeriği:

Güncel Konular: Güncel haberler, kültür, sanat, seyahat ve daha fazlası üzerinde konuşarak kelime dağarcığınızı ve ifade yeteneklerinizi geliştirin.

Tartışmalar: Grup tartışmaları ve role-play aktiviteleri ile kendinizi ifade etme becerinizi pekiştirin.

Dilbilgisi ve Sözcük Bilgisi: Dilbilgisi yapıları ve kelime dağarcığınızı zenginleştirerek daha akıcı ve doğru bir şekilde iletişim kurun.

Sunum Becerileri: Topluluk önünde konuşma, sunum yapma ve etkili iletişim stratejileri hakkında pratik yapın.

Sohbet ve Tartışma: Etkileşimli sohbetlerle gerçek yaşam durumlarına uyum sağlama yeteneğinizi güçlendirin.