TÜMER Öğrenci Dergisinin 6. Sayısı Çıktı!
31 Mayıs 2021

TÜMER Öğrenci Dergimizin altıncı sayısıyla karşınızdayız. Başta birkaç ay devam edeceğini düşündüğümüz online eğitim süreci bir yıldan fazla zamandır TÜMER'de tüm hızıyla devam ediyor. Bu süreç elbette hepimize pek çok şey öğretti. Sınıfta bir arada olmanın ne kadar farklı ve güzel bir his olduğunu anlamış olduk ama aynı zamanda dünyanın farklı ülkelerinden, şehirlerinden Türkçe öğrenmek için derslere katılan öğrencilerimizi teknoloji sayesinde bir araya getirmenin mutluluğunu da yaşadık. Bu sayımızı evde geçirdiğimiz zaman arttıkça daha da çok izlediğimiz filmlere ve dizilere ayırdık. Öğrencilerimiz hem kendi ülkelerinin sinamaları hakkında yazdılar hem en sevdikleri filmleri anlatıp bizlere tavsiyeler verdiler. TÜMER hocalarımız da sinema dosyasına kısa bir anketle katkıda bulundular. Sinemanın yanı sıra bu sayımızda TÜMER'de son altı ayda yaptığımız etkinlikleri, öğrencilerimiz için hazırlanmış farklı konulardaki tavsiyeleri ve artık dergimizin geleneği haline gelen 3 cümleyle hikayeleri bulabilirsiniz. Herkese keyifli okumalar diliyoruz.

Emeği geçen tüm TÜMERlilere teşekkür ediyoruz.

Dergiyi okumak için tıklayınız!