YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI
11 Şubat 2020
FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ TÜMER ve Eğitim Fakültesi işbirliğinde gerçekleşecek Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programına kayıtlar başlamıştır. Programla ilgili detaylar aşağıdadır.

Eğitim Saatleri

Başlangıç tarihi: 25 Şubat 2020

Ders günleri: Salı - Çarşamba - Perşembe

Ders saatleri: 18.00 - 21.00

Eğitim Yeri

Üsküdar Yerleşkesi - Eğitim Fakültesi

Eğitim Ücreti

800 TL

Eğitim Süresi

Eğitimimiz 6 hafta sürecek olup 48 saat teorik ve 12 saat pratik olmak üzere toplam 60 saatlik dersten oluşmaktadır. (Uygulama dersleri Haliç Yerleşkemizde olacaktır.)

Katılımcılarda aşağıdaki koşullardan en az birini sağlamış olma şartı aranır.

• Üniversitelerin dil öğretmenliği bölümlerinden (Türkçe ya da yabancı diller) mezun olmak ya da 3.sınıf veya son sınıf öğrencisi olmak,
  • Üniversitelerin dil ve edebiyat bölümlerinden mezun omak ya da son sınıf veya 3. sınıf öğrencisi olmak,
  • Üniversitelerin dilbilim bölümlerinden mezun olmak ya da 3. sınıf veya son sınıf öğrencisi olmak,
  • Üniversitelerin mütercim-tercümanlık bölümlerinden mezun olmak ya da 3. sınıf veya son sınıf öğrencisi olmak.
  • Yükseköğretim kurumlarının eğitim fakültelerinden mezun ve en az 3 yıl yabancı dil öğretmiş olmak.
  • Sınıf öğretmenliği veya sınıf öncesi öğretmenliği bölümlerinden mezun olmak ya da 3.sınıf veya son sınıf öğrencisi olmak.
Önkayıt için TIKLAYINIZ.