FSMVÜ | Çevrimiçi Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı
Çevrimiçi Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi TÜMER ve Eğitim Fakültesi işbirliği ile düzenlenecek olan "Çevrimiçi Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı" kayıtları başlamıştır. Programla ilgili detaylar aşağıda belirtilmiştir.

Eğitim Bilgileri

Başlangıç tarihi: 31.05.2021

Ders günleri: Pazartesi - Salı - Çarşamba - Perşembe

Ders saatleri: 18.00 - 20.00

Sınav teslim tarihi: 02.07.2021

Kayıt için son gün: 26.05.2021

Eğitim Ücreti

800 TL

Eğitim Süresi

32 saatlik teorik dersler 4 hafta, 8 saatlik pratik eğitim 1 hafta devam edecektir.

Katılımcıların aşağıdaki koşullardan en az birini sağlamış olması şartı aranır.

• Üniversitelerin dil öğretmenliği bölümlerinden (Türkçe ya da yabancı diller) mezun olmak ya da en az 3.sınıf öğrencisi olmak,
  • Üniversitelerin dil ve edebiyat bölümlerinden mezun olmak ya da en az 3.sınıf öğrencisi olmak,
  • Üniversitelerin dilbilim bölümlerinden mezun olmak ya da en az 3.sınıf öğrencisi olmak,
  • Üniversitelerin mütercim-tercümanlık bölümlerinden mezun olmak ya da en az 3.sınıf öğrencisi olmak,
  • Lisans mezunu olup en az 1 yıl yabancılara Türkçe öğretmiş bulunmak ve bu durumu kanıtlayacak durumda olmak.
  • Sınıf öğretmenliği veya sınıf öncesi öğretmenliği bölümlerinden mezun olmak  ya da en az 3.sınıf öğrencisi olmak.

Ön Kayıt Formunu doldurunuz: https://forms.gle/qqjaxfKerQvnorKS8