Anasayfa  |   İletişim  | AR - EN
FSMVÜ | 13. TÜRKÇE KONUŞMA YARIŞMASI
13. TÜRKÇE KONUŞMA YARIŞMASI

TÜMER bu yıl ilk defa, yabancılara Türkçe öğretimi konusunda bir yarışmaya katıldı. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi KONDİL’in evsahipliğini yaptığı “13. Karamanoğlu Mehmet Bey’i Anma ve TÖMER’ler Arası Türkçe Konuşma Yarışması” 12 Mayıs 2017, Cuma günü çeşitli üniversitelerin ilgili biriminden katılımcı hocalar ve yarışmacı öğrencilerin buluşup tanışmasına ve yeni dostlukların kurulmasına vesile oldu. “T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı”, “Türk Dil Kurumu”, “T.C. Başbakanlık Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Kültür Merkezi”, “Yunus Emre Enstitüsü” ve “Necmettin Erbakan Üniversitesi”nin katkılarıyla gerçekleştirilen bu özel programda; adımızı duyuran Arnavut öğrencimiz sevgili Uendi Hasmegaj’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.